OVER ONS

Ligging
Sinds 1 juni 2017 zijn wij gevestigd in het medisch centrum de Kwikstaart in Hendrik- Ido-Ambacht. U kunt ons vinden in unit 2 (rechtsaf, na de ingang). De Kwikstaart is goed bereikbaar met de auto, maar ook met het openbaar vervoer. Aan de zijkant van het gebouw bevinden zich parkeerplaatsen, maar ook in de rest van de wijk is er genoeg parkeerruimte.

Wie zijn wij
In 2014 zijn wij beide afgestudeerd aan de opleiding Huidtherapie van De Haagse Hogeschool.

Wij hebben een aantal jaar in loondienst gewerkt en vanaf juni 2017 zijn wij onze eigen praktijk gestart. In de praktijk voeren wij cosmetische en medische behandelingen uit, maar zijn vooral gespecialiseerd in de oncologische huid ( na borstkanker).

Beide zijn wij geregistreerd in de kwaliteitsregister paramedici en waarborgen onze kwaliteit door regelmatig trainingen en nascholingen te volgen.

Samenwerkingsverbanden
Samenwerking tussen verschillende zorgverleners is erg van belang. Het zorgt voor optimale zorgverlening voor de patiënten. Wij staan open voor multidisciplinaire samenwerking. Samen staan we sterk, leren we van elkaar en kunnen we patiënten sneller en doelmatiger hulp bieden.

HC1

ONS TEAM

Elahe Karimi
Van kleins af aan wilde ik in de zorg werken. Het mooie van het vak is, dat je tijdens de behandelingen al resultaten ziet. Een luisterend oor vind ik erg van belang voor het opstellen van een juist behandelplan. Door mijn enthousiasme en gedrevenheid is het altijd een uitdaging om de juiste oplossing te vinden voor huidproblemen.


Stacy de Koning

Voor de opleiding huidtherapie heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste/pedicure gevolgd.  Ik ben de opleiding huidtherapie gaan doen omdat de medische kant van het vak mij altijd heeft geboeid.  Ik hou van mijn werk en ik heb een grote passie voor de medische kant en meer complexe huidproblemen. Door mijn opgedane ervaringen zorg ik voor een geschikte behandeling met zichtbare resultaten.

Gabriëlle Biesbroek

Met veel plezier versterk ik vanaf juli 2021 team Huidcare. Ik ben allround schoonheidsspecialiste, pedicure en volg momenteel het laatste jaar van de studie Huidtherapie aan De Haagse Hogeschool. Eén van de redenen dat ik deze opleiding ben gestart is dat ik écht iets voor mensen wil kunnen betekenen. Mijn passie is om mensen te helpen, op hun gemak te laten voelen en een luisterend oor te bieden, om zo tot het beste resultaat te komen.